logo

21.12.2012 Pakkanen paukkuu Kaitajärvellä

Syksy on kääntynyt Joulunaikaan. Kaitajärvellä elellään odottavia aikoja; enää puolitoista kuukautta ja saamme uuden perheenjäsenen. Jännityksellä odotamme myös sitä, kumpaa sukupuolta uusi tulokas on, emme ole sitä ultraäänessä halunneet tietää.

Hirvestys on päättynyt tältä kaudelta, sekä Aamulle että Hipulle saatiin hyviä hirvikontakteja ja Aamulle yksi kaatokin. Mennä lyllersin mahani kanssa metsässä koirien kanssa koko syksyn, lieko siitä johtunut, että olen pysynyt hyvässä kunnossa. Nyt viimeisen viikon ajan on olo tuntunut aika raskaalta, joten onneksi hirvet saatiin ajallaan nurin, enää ei metsään olisi asiaa.

Jouluaatoksi menemme vanhempieni luo. Käymme perinteisesti hautausmaalla, saunomme, syömme hyvin ja lopuksi availemme lahjoja. Joulupukkikin toivottavasti ehtii vierailla joulunviettoamme ilahduttamassa.

Pässit ovat touhuilleet ahkerasti uuhien kanssa, helmikuun lopulla odottelemme jälleen uusia karitsoita syntyväksi. Vuoden alussa viimeiset teuraat lähtevät uusien kasvattien edeltä teurastamoon. Tästä satsista otamme jälleen palautuksen karitsoita, jos lihavarauksia tulee etukäteen.

Haluamme toivottaa kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme sekä ystäville ja tutuillemme rauhaisaa Joulunaikaa ja menestykästä Uutta vuotta 2013!

- Menni -

kranssi